Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel, гроздобер махагони

Ekena Millwork 6 H 10 D 60 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel, гроздобер махагони

DEN 2.00

Обновено

Достапно за нарачка

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на вистинските дрвени греди. Звечениот 3-страничен зрак во стилот на U на двата краја, лесно се инсталира со прицврстување на зракот до дрва на идот. Додадете рустикален пламен, топлина и шарм на кој било простор со тоа што ги користите како лебдечки полици. Достапно во неколку дизајнерски завршувања и текстури и во повеќе ширини, длабочини и височини за да одговараат на секој проект. Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои. Користете како камин мантил или лебдечка полица. 1 "Дебелина на wallидот. Непропустливо за распаѓање, оштетување на водата и нема да се искриви, пука или раздели. Реална текстура на дрво. Не бара дополнителна структурна поддршка, што значи значителна заштеда во материјалот и трудот.

Избор на клиент

Ekena Millwork 8 H 10 D 60 W Rough Cedar Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, фабрика подготвена Обновено
Ekena Millwork 8 H 10 D 60 W Rough Cedar Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, фабрика подготвена

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3839.84
Ekena Millwork 6 H 10 D 84 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel, природна пепел Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 84 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel, природна пепел

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 6384.00
Екена мелница 4 h 4 d 48 w песочна фаула од дрво камин мантил комплет w alamo corbels, запален махагони Обновено
Екена мелница 4 h 4 d 48 w песочна фаула од дрво камин мантил комплет w alamo corbels, запален махагони

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 10 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, на возраст од Пекан Обновено
Ekena Millwork 6 H 10 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit со Ешфорд Корбелс, на возраст од Пекан

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 8 D 48 W HAND HEWN FAU WOOD CAMELPLE MANTEL комплет со Ешфорд Корбелс, бело измиено Обновено
Ekena Millwork 6 H 8 D 48 W HAND HEWN FAU WOOD CAMELPLE MANTEL комплет со Ешфорд Корбелс, бело измиено

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.67
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Pecky Cypress Faa Wood Camplace Mantel Cole W alamo Corbels, природен бор, природен бор, природен Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Pecky Cypress Faa Wood Camplace Mantel Cole W alamo Corbels, природен бор, природен бор, природен

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.00
Ekena Millwork 8 H 8 D 72 W HAND HEWN FAU WOOD CAMENPLE MANTEL KIT W ALAMO CORBELS, PREMIUM MAHOGANY Обновено
Ekena Millwork 8 H 8 D 72 W HAND HEWN FAU WOOD CAMENPLE MANTEL KIT W ALAMO CORBELS, PREMIUM MAHOGANY

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.33
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен мед роса Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 72 W Rough Sawn Fau Wood Camplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3839.84
Ekena Millwork 8 H 10 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, природен мед роса Обновено
Ekena Millwork 8 H 10 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, природен мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена Милхаурд 8 H 10 D 84 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, запален кедар Обновено
Екена Милхаурд 8 H 10 D 84 W Pecky Cypress Faa Wood Camply Mantel, запален кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.00
Ekena Millwork 6 H 6 D 48 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, запален бор Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 48 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, запален бор

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 4 H 8 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен златен даб Обновено
Ekena Millwork 4 H 8 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ashford Corbels, природен златен даб

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена мелница 4 H 8 D 48 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, Vintage Mahogany Обновено
Екена мелница 4 H 8 D 48 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, Vintage Mahogany

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 8 D 84 W Rough Sawn Fau Wood Camply Mantel, Premium Mahogany Обновено
Ekena Millwork 6 H 8 D 84 W Rough Sawn Fau Wood Camply Mantel, Premium Mahogany

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 2.00
8 h 10 d 72 w песочна фаула од дрво камин мантил, оникс Обновено
8 h 10 d 72 w песочна фаула од дрво камин мантил, оникс

Нашите мантили од дрво ја доловуваат рустикалната природа на автентичните греди на дел од времето и вре

DEN 1.33
Ekena Millwork 4 H 6 D 60 W песочна фаула од дрво Каменом Мантел, на возраст од Пекан Обновено
Ekena Millwork 4 H 6 D 60 W песочна фаула од дрво Каменом Мантел, на возраст од Пекан

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 6 H 8 D 48 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ешфорд Корбелс, стари кедар Обновено
Ekena Millwork 6 H 8 D 48 W Sandblasted Fau Wood Camnplace Mantel комплет со Ешфорд Корбелс, стари кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.00
Екена мелница 8 H 8 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, изгорен кедар Обновено
Екена мелница 8 H 8 D 72 W Knotty Pine Fau Wood Camply Mantel, изгорен кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.33
Ekena Millwork 6 H 6 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Cherry Обновено
Ekena Millwork 6 H 6 D 48 W Knotty Pine Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Premium Cherry

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 3839.84
Екена мелница 4 H 4 D 48 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel, Premium на возраст Обновено
Екена мелница 4 H 4 D 48 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel, Premium на возраст

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена Милхаурд 4 H 4 D 48 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel Kit W alamo Corbels, природен златен даб Обновено
Екена Милхаурд 4 H 4 D 48 W Riverwood Fau Wood Camply Mantel Kit W alamo Corbels, природен златен даб

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.67
Ekena Millwork 4 H 6 D 48 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel, Premium Walnut Обновено
Ekena Millwork 4 H 6 D 48 W Rough Cedar Fau Wood Camply Mantel, Premium Walnut

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Ekena Millwork 4 H 6 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W Ashford Corbels, природен мед роса Обновено
Ekena Millwork 4 H 6 D 60 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W Ashford Corbels, природен мед роса

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24
Екена мелница 8 H 8 D 60 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, на возраст од пепел Обновено
Екена мелница 8 H 8 D 60 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, на возраст од пепел

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.67
Екена мелница 6 h 8 d 48 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Изгорен кедар Обновено
Екена мелница 6 h 8 d 48 W Riverwood Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, Изгорен кедар

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 1.67
Ekena Millwork 4 H 4 D 48 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорен бор, Обновено
Ekena Millwork 4 H 4 D 48 W Sandblasted Fau Wood Camplace Mantel Kit W alamo Corbels, изгорен бор,

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 0.67
Екена Милхаурд 4 H 4 D 84 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, Premium Mahogany Обновено
Екена Милхаурд 4 H 4 D 84 W Hand Hewn Fau Wood Camply Mantel, Premium Mahogany

Направени до последно, нашите мавта со дрво убаво ја реплицираат исушената текстура и завршувањето на в

DEN 4150.24