Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 23,5W 64L

Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 23,5W 64L

DEN 1104.00

Обновено

Достапно за нарачка

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност. Нашите еко-пријателски регални недвижнини за филтрирање на светло за филтрирање на саќе ги обезбедуваат сите во едно. Регал недвижнини нијанси на филтрирање на светлина се направени од 100-процентни влакна од рециклирани материјали. Сенката во стилот на саќе Обезбедете вистинска количина на приватност и филтрација на светлина, овие нијанси се исто така одличен извор на заштеда на енергија со тоа што ќе го задржат топол и ладен воздух од влегување или напуштање на вашата соба. Регал недвижнини за филтрирање на светло за филтрирање на саќе се карактеризираат со едноставен механизам за лифт, кој работи со минимални напори со едноставно држење на долната железница и нежно подигнување или спуштање на посакуваната висина. Областа на мобилните нијанси на саќе Практична алтернатива на стандардните ролетни за прозорци. Нашите нијанси за филтрирање на светлина на регал недвижнини нудат безбедни решенија за домови и институции каде што се присутни мали деца и миленичиња. 23.5 W x 64 L е вистинска слепа големина. Се вклопува во рамката на прозорецот 23,5 до 24 инчи ширина. Големини на ширина достапни од 20 "до 72", во 1/2 "зголемувања. Големини на должина достапни во 48", 64 ", 72" и 84 ". загради за поддршка и безбедност . Сенка за филтрирање на светлина. Достапно во бела, слонова коска, алабастер, сив облак, сидро сиво и лате. Да се ​​грижи едноставно прашината од ткаенината во сенка и да ги избрише двете шини. Лесно се работи со едноставно држење на дното на шината и Подигнете и пониско до посакуваната висина. Пакетот вклучува една сенка, монтирање на хардверски сет и инструкции за инсталација . Сите бои имаат бела поддршка за униформа изглед однадвор. Бесплатни сватови во боја, достапни, е -пошта за услуги на е -пошта@ и обезбедете име на производ и боја или линк и линк и линк и линк и линк и линк и Поштенска адреса, дозволете 3-4 дена да го примите вашиот swatch.

Избор на клиент

Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 48W 84L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 48W 84L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 3.33
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 51,5W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 51,5W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 3.33
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 42,5W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 42,5W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 3.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 26,5W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 26,5W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 0.33
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 55,5W 84L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 55,5W 84L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 944.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 62W 48L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 62W 48L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 2.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 49,5W 72L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 49,5W 72L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 0.33
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 44W 72L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 44W 72L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 149.44
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 43W 84L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 43W 84L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 736.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 33,5W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 33,5W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 3.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 18,5W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 18,5W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 1104.00
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 43W 72L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 43W 72L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 1728.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 65W 48L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 65W 48L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 719.84
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 33W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, слонова коска, 33W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 1.33
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 44,5W 72L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom сенка, слонова коска, 44,5W 72L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 736.00
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 63W 64L Обновено
Регал имот, безжична светлина за филтрирање на светлина Еко саќе, лате, 63W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност Нашите ек

DEN 1104.00
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 47W 64L Обновено
Regal Estate, безжичен затемнување на Eco Shoneycom Shade, Latte, 47W 64L

Изборот на еколошки нијанси на прозорецот не значи дека мора да жртвувате стил или безбедност...

DEN 159.84