Loc Outdoorz Мат-loc Ултра Прашка Црна

Loc Outdoorz Мат-loc Ултра Прашка Црна

DEN 2878.40

Обновено

Достапно за нарачка

Врвот во дизајнот на прашка за зглоб. Брзо фатете ја раката за лак. Кожните загради сега се минато. Брзо прилагодување на прашка за неколку секунди. Одговара на сите лакови.Карактеристики : Брзо доведете ја раката до држачот за лак;Се Прилагодува за неколку секунди;Одговара НА Сите лакови ЛОК МАТ-Лок Ултра Систем За Прашка За Зглоб : Брзо доведете ја раката до држачот за лак. Се прилагодува за неколку секунди. Одговара на сите лакови.

Избор на клиент

Надворешен Јаглероден Лајт Прашка Обновено
Надворешен Јаглероден Лајт Прашка

LOC Outdoorz Јаглероден Лајт Прашка црвено Светло тежина и јачина дефинирајте го нашиот Јаглероден лајт;држа

DEN 2878.40