Класична боја на куќи во боја, сино-сива чеша, рамна, галон

Класична боја на куќи во боја, сино-сива чеша, рамна, галон

DEN 3.00

Обновено

Достапно за нарачка

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расчистување. Проектите за сликање на куќата, вратата и трим ќе траат и ќе изгледаат одлично. Латекс -куќата на куќата може да се користи на алуминиум, винил, asonидарски, штуко, дрво и подготвен челик. Не се препорачува за метални покриви. Класична боја на куќи за надворешна боја, сино-сива чеша, рамна, 1 галон надворешна куќа за куќи обезбедува издржлива завршница. Надворешната боја на латекс доаѓа со 15 -годишна гаранција. Може да се користи на алуминиум, винил, asonидарски, штуко, дрво и подготвен челик. Бојата што се пее е лесно да се исчисти со сапун и вода. Користете за сликарство во куќа, како боја на врата, трим боја и многу повеќе. Лесна примена. Достапно во широк спектар на бои на декораторот.

Избор на клиент

Класична надворешна куќа на бои, земја кафеава, сатен, галон Обновено
Класична надворешна куќа на бои, земја кафеава, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 671.04
Класична боја на куќи за надворешна боја, рамна, база на акцент, галон Обновено
Класична боја на куќи за надворешна боја, рамна, база на акцент, галон

Класична класична боја на надворешната куќа е квалитетна боја на латекс што обезбедува трајна завршниц

DEN 383.52
Класична надворешна куќа на бои, Гингам сина, полу-сјај, галон Обновено
Класична надворешна куќа на бои, Гингам сина, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 447.52
Класична боја на куќи во боја, природна слама, рамна, галон Обновено
Класична боја на куќи во боја, природна слама, рамна, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 383.52
Класична надворешна куќа на бои, Аризона бела, рамна, галон Обновено
Класична надворешна куќа на бои, Аризона бела, рамна, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 383.52
Класична надворешна куќа на бои, Ле Шато Браун, сатен, галон Обновено
Класична надворешна куќа на бои, Ле Шато Браун, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 575.52
Класична боја на куќи во боја, сатен, средна основа, галон Обновено
Класична боја на куќи во боја, сатен, средна основа, галон

Класична класична боја на надворешната куќа е квалитетна боја на латекс што обезбедува трајна завршниц

DEN 0.67