16од 2ИД 1 2Ц 1П Кно Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

16од 2ИД 1 2Ц 1П Кно Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

DEN 4735.36

Обновено

Достапно за нарачка

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран тавански медалјон. Целосно променете го изгледот на таванот во мрачен или постар стил со декоративен пвц тавански медалјон. Направете голема разлика, додавајќи го завршниот допир на вашето светло со координативен медалјон на таванот. Со неограничени дизајни, нашите медалјони додаваат димензија, текстура и карактер што одговара на секој стил на декор. Јасни детали со огромна колекција на ексклузивни дизајни. Може да се исечат, дупчат, залепат, заковаат или навртуваат со вообичаени алатки. Подготвен за боја или вештачка завршница. Додадете висока надградба ефтино. Инстант реновирање со минимално време и напор. Секој стил доаѓа во повеќе големини и опции.

Избор на клиент

30 OD 7 8 ID 1 P O'NEAL Architectural одделение PVC PIOCRED тавански медалјон, никел Обновено
30 OD 7 8 ID 1 P O'NEAL Architectural одделение PVC PIOCRED тавански медалјон, никел

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 1.00
34од 5ИД 3 4Ц 1П Персивал Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
34од 5ИД 3 4Ц 1П Персивал Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 0.33
Екена Милворк 7 8ОД 7 8 ИД 1П Теронес Пеперутка Таванот Медалјон, Рачно Насликани Црн Бисер Обновено
Екена Милворк 7 8ОД 7 8 ИД 1П Теронес Пеперутка Таванот Медалјон, Рачно Насликани Црн Бисер

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 1.00
1 8 OD 1 2 P картонски мазен тавански медалјон, рачно насликано бледо злато Обновено
1 8 OD 1 2 P картонски мазен тавански медалјон, рачно насликано бледо злато

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 1.33
18 ОД 5 8 ИД 1 2 П Флорин Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Калај Обновено
18 ОД 5 8 ИД 1 2 П Флорин Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Калај

Нашите четкани вештачки метални медалјони не само што траат долго, туку нудат најголема елегантна деко�

DEN 3.33
Екена Мил работна работа 24 ОД 5 8 П Храмот Медалјон, рачно насликан челик сив Обновено
Екена Мил работна работа 24 ОД 5 8 П Храмот Медалјон, рачно насликан челик сив

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 0.67
Екена Мил работна работа 24 ОД 5 8 ИД 1 4 П Дајан Медалјон, рачно насликан Спартан камен Обновено
Екена Мил работна работа 24 ОД 5 8 ИД 1 4 П Дајан Медалјон, рачно насликан Спартан камен

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 4735.36
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле Обновено
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 3.00
26ОД 7ИД 9Ц 1 П Луна Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон, Дводелен Обновено
26ОД 7ИД 9Ц 1 П Луна Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон, Дводелен

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 3.00
Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар Обновено
Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.67
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем Обновено
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 3.33
38W 19H 1 4C 1 P Смарагд Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
38W 19H 1 4C 1 P Смарагд Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
Екена Милхаурд 5 8 ОД 3 4 П Кеплер Традиционален медалјон на таванот, полиран бакар со рачно насликан Обновено
Екена Милхаурд 5 8 ОД 3 4 П Кеплер Традиционален медалјон на таванот, полиран бакар со рачно насликан

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 4735.36
1 8 OD 7 8 ID 2 P деко тавански медалјон, тенџере со рачно насликано крем Обновено
1 8 OD 7 8 ID 2 P деко тавански медалјон, тенџере со рачно насликано крем

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон...

DEN 2.00
12 W 10 H 16'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан Обновено
12 W 10 H 16'l 2-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, пекан

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 4735.36
3 4 OD 5 8 P Кирке таванот медалјон, рачно насликан златен даб Обновено
3 4 OD 5 8 P Кирке таванот медалјон, рачно насликан златен даб

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 4735.36
18ОД 1 4Ц 1 П Кно Архитектонски Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон Обновено
18ОД 1 4Ц 1 П Кно Архитектонски Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 2.67
26од 5ИД 1 4 Ц 1 П Вестин Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон Обновено
26од 5ИД 1 4 Ц 1 П Вестин Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
Екена Милхаурд 5 8 ОД 3 4 П Кеплер Традиционален медалјон на таванот, рачно насликана Американа Обновено
Екена Милхаурд 5 8 ОД 3 4 П Кеплер Традиционален медалјон на таванот, рачно насликана Американа

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 2.33
Ekena Millwork 7 8 OD 5 8 ID 5 8 P Palmetto тавански медалјон, богато злато со рачно насликани Обновено
Ekena Millwork 7 8 OD 5 8 ID 5 8 P Palmetto тавански медалјон, богато злато со рачно насликани

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.33
18 W 12 H 1 ID 3 4 C 1 P Haven Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче Обновено
18 W 12 H 1 ID 3 4 C 1 P Haven Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
14ОД 4ИД 3 4Ц 1 П Лукан Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
14ОД 4ИД 3 4Ц 1 П Лукан Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 2.00
36 OD 14 ID 1 P Гардијан Архитектонски одделение ПВЦ ПВЦ -прободен тавански медалјон, антички сребро Обновено
36 OD 14 ID 1 P Гардијан Архитектонски одделение ПВЦ ПВЦ -прободен тавански медалјон, антички сребро

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 2528.00
40 OD 3 8 ID 1 P ELEANOR Architectural Architectural PVC PIOCRED тавански медалјон, антички сребро Обновено
40 OD 3 8 ID 1 P ELEANOR Architectural Architectural PVC PIOCRED тавански медалјон, антички сребро

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 1620.00
Екена Милворк 1 4ОД 5 8ИД 1П Венец Таванот Медалјон, Рачно Насликани Авион Црна Обновено
Екена Милворк 1 4ОД 5 8ИД 1П Венец Таванот Медалјон, Рачно Насликани Авион Црна

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 4735.36
34од 2ИД 3 4Ц 1П Рубик Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
34од 2ИД 3 4Ц 1П Рубик Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 0.67
1 8 OD 1 2 ID 3 8 P Leandros тавански медалјон, богато злато со рачно насликано Обновено
1 8 OD 1 2 ID 3 8 P Leandros тавански медалјон, богато злато со рачно насликано

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 4735.36
26 OD 9 ID 1 4 T Blume Wood Fretwork прободен тавански медалјон, алдер Обновено
26 OD 9 ID 1 4 T Blume Wood Fretwork прободен тавански медалјон, алдер

Оригинални архитектонски производи од дрво со векови се користат во домови и комерцијални простори...

DEN 4735.36