30 OD 7 8 ID 1 P O'NEAL Architectural одделение PVC PIOCRED тавански медалјон, никел

30 OD 7 8 ID 1 P O'NEAL Architectural одделение PVC PIOCRED тавански медалјон, никел

DEN 1.00

Обновено

Достапно за нарачка

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна украс за вашиот дом. ПВЦ материјалот ви дава долготраен и лесен за инсталирање на производ, додека сопствената рачна завршена метална текстура ви нуди софистицирана фокусна точка што ја барате. Димензии : 30 "OD X 10 7/8" ID X 1 "стр. Единствени и реални четкани метални завршувања. Неколку сложени и украсни филигрански дизајни. Може да се користи за таванот, како парче изјава за таванот, или како wallиден мотив, или како wallиден мотив, или како wallиден мотив . Лесни, лесни за инсталирање и долготрајни. Достапни се современи, современи и елегантни опции.

Избор на клиент

3 8 OD 5 8 ID 1 8 P медалјон на таванот на Ентони, рачно насликано iridescent злато Обновено
3 8 OD 5 8 ID 1 8 P медалјон на таванот на Ентони, рачно насликано iridescent злато

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон...

DEN 3018.56
1 2 OD 5 8 ID 3 4 P Palmetto тавански медалјон, рачно насликан блиц бакар Обновено
1 2 OD 5 8 ID 3 4 P Palmetto тавански медалјон, рачно насликан блиц бакар

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон...

DEN 4735.36
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем Обновено
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 3.33
3 8 ОД 1 2 П Тристан Медалјон, орев со рачно насликан Обновено
3 8 ОД 1 2 П Тристан Медалјон, орев со рачно насликан

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон...

DEN 1.00
5 8 OD 1 2 P Tellson Medallion Medallion, со сон на полноќ со рачно насликан Обновено
5 8 OD 1 2 P Tellson Medallion Medallion, со сон на полноќ со рачно насликан

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 0.33
34од 2ИД 3 4Ц 1П Рубик Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
34од 2ИД 3 4Ц 1П Рубик Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 0.67
28од 1 8ИД 3 4П Хејл Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Калај Обновено
28од 1 8ИД 3 4П Хејл Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Калај

Нашите четкани вештачки метални медалјони не само што траат долго, туку нудат најголема елегантна деко�

DEN 4735.36
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле Обновено
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 3.00
6 W 8 H 22'l 2-страничен Riverwood Endurathane Fau Wood Teailing Beam, Puritan Poine Обновено
6 W 8 H 22'l 2-страничен Riverwood Endurathane Fau Wood Teailing Beam, Puritan Poine

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 4735.36
Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар Обновено
Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.67
36 OD 14 ID 1 P Гардијан Архитектонски одделение ПВЦ ПВЦ -прободен тавански медалјон, антички сребро Обновено
36 OD 14 ID 1 P Гардијан Архитектонски одделение ПВЦ ПВЦ -прободен тавански медалјон, антички сребро

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 2528.00
Екена мелница 1 4 OD 5 8 ID 1 P Медалјон на таванот на венецот, насликана желка со рачно насликана Обновено
Екена мелница 1 4 OD 5 8 ID 1 P Медалјон на таванот на венецот, насликана желка со рачно насликана

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 0.33
Екена Милхаурд 3 4 ОД 1 4 ID 1 P Galway тавански медалјон, рачно насликана бакарна зелена патина Обновено
Екена Милхаурд 3 4 ОД 1 4 ID 1 P Galway тавански медалјон, рачно насликана бакарна зелена патина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.00
40 OD 3 8 ID 1 P ELEANOR Architectural Architectural PVC PIOCRED тавански медалјон, антички сребро Обновено
40 OD 3 8 ID 1 P ELEANOR Architectural Architectural PVC PIOCRED тавански медалјон, антички сребро

Нашите метални медалјони со четкани метални метални не само што траат, туку нудат најголема елегантна у

DEN 1620.00
Екена Милхаурд 1 4 ОД 2 П Невео Медалјон на таванот, рачно насликан платина Обновено
Екена Милхаурд 1 4 ОД 2 П Невео Медалјон на таванот, рачно насликан платина

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 4735.36