Дигитален комплет за заштита за ПС Вита

Дигитален комплет за заштита за ПС Вита

DEN 239.68

Обновено

Достапно за нарачка

PS Vita�� е следната генерација во преносни игри, менувајќи како се поврзувате и играте. Комплетот за заштита од 6 во 1 за PS Vita�� од CTA Digital ги обезбедува сите удобности и заштита што не треба да биде сопственикот на ПС Вита. Овој широк комплет за додатоци е опремен со сите основни артикли што ви овозможуваат целосно да уживате во вашата вита и да го чувате заштитено додека патувате. Покрај стилскиот случај на ЕВА што ги обезбедува вашите вита, игри и додатоци, 6 во 1 заштита од заштита Комплетот вклучува : 1 Филм за заштитник на екранот, 1 крпа за чистење на микрофибер, 1 мека апликаторска картичка, 1 сет од 12 дополнителни контролни влошки и 1 V6 кутија за игра, кои можат да одржат до 3 игри и 1 мемориска картичка. Значи, со CTA Digital's 6 во 1 комплет за заштита за PS Vita�� - ќе можете да патувате со вашите рачни, игри и додатоци, додека ги одржувате заштитени во стил. CTA Digital 6 во 1 комплет за заштита за PS Vita CTA Digital 6 во 1 комплет за заштита за PS Vita.