Google Home Мини-Креда

Google Home Мини-Креда

DEN 1.33

Обновено

Достапно за нарачка

Добијте помош без раце во секоја просторија со Мини Креда На Google Home. Се напојува Од Асистент На Google за да можете да му поставувате прашања или да му кажете да прави работи. Оваа Домашна креда На Google е ваш личен Google. Само започнете со "He Гугл" за да добиете одговори Од Гугл, справете се со денот и уживајте во музиката и забавата. Оваа Мини креда На Google ќе ви помогне да го контролирате вашиот паметен дом или да го забавувате семејството. И кога ќе побарате помош, тоа може да го каже вашиот глас од другите за поперсонализирано искуство. Google Home mini Креда работи самостојно или можете да имате неколку низ куќата, давајќи ви моќ На Google низ целиот простор. Мини Креда На Google Home : ви Ја Дава функционалноста На Google во вашиот дом. Поставувајте прашања или кажете им да прават работи за да се справат со вашите секојдневни задачи, да уживаат во музиката и забавата. Кредата На Google Home ви се прилагодува со препознавање на вашиот глас. Може да работи самостојно или може да имате неколку низ куќата. Бои на Оваа Мини креда На Google : аква, креда, јаглен и корали.