Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, скоро розова, полу-сјај, галон

Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, скоро розова, полу-сјај, галон

DEN 343.68

Обновено

Достапно за нарачка

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расчистување. Поддржано со 15-годишна гаранција, вашата куќа и проекти за сликање на трим ќе траат и ќе изгледаат одлично. Латекс -куќата на куќата може да се користи на drywall, гипс, asonидање, дрво и подготвен метал. Класичен Wallид за внатрешни работи и боја на боја, скоро розова, полу-сјајна, 1 галон внатрешна wallидна боја и трим боја обезбедува трајна завршница. Внатрешната боја на латекс доаѓа со 15 -годишна гаранција. Може да се користи на drywall, гипс, asonидање, дрво и подготвен метал. Бојата што се пее е лесно да се исчисти со сапун и вода. Користете за wallидно сликарство, како боја на вратата, трим боја и многу повеќе. Лесна примена. Достапно во широк спектар на бои на декораторот.

Избор на клиент

Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, роза од тера, рамна, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, роза од тера, рамна, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 343.68
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сиво огниште, рамен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сиво огниште, рамен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 1.00
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, нане, сатен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, нане, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 575.52
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, замрзнат нане зелена, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, замрзнат нане зелена, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 0.67
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, црвена боја, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, црвена боја, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 540.48
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, Витклиф Беж, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, Витклиф Беж, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 575.04
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, ле-кафеав, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, ле-кафеав, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 575.52
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, топла карамела, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, топла карамела, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 1.00
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, ерет бела, сатен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим, ерет бела, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 223.52
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, маче бело, сатен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, маче бело, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 0.33
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сребро, сатен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сребро, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 3.00
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, морски плод, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, морски плод, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 343.68
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, пролетна зелена, полу-сјај, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, пролетна зелена, полу-сјај, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 391.68
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сатен, сатен, галон Обновено
Класичен wallид за внатрешни работи и трим боја, сатен, сатен, галон

Бојата во боја е квалитетна боја на латекс што обезбедува издржлива завршница плус лесна примена и расч

DEN 0.33