22 W 22 H Arch Top Surface Mount PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

22 W 22 H Arch Top Surface Mount PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

DEN 879.52

Обновено

Достапно за нарачка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани при приемот пред инсталацијата. Достапно во функционални и нефункционални, ПВЦ-отворите за гејпти се достапни во плетеницата со големини и форми, сигурно ќе одговараат на кој било проект. Не само што тие се прекрасна архитектонска карактеристика, туку ако ја изберете функционалната опција, тие исто така ќе помогнат во протокот на воздух во вашиот поткровје. Димензии : 22 "W x 22" H - Големина на рамката : 2 "W x 1-1/2" стр. Инсталацијата за монтирање на површината е едноставна и брза, со завртки и лепило. Многу големини и стилови на располагање, за да одговараат на потребата од кој било проект. Издржлив и долготраен, ПВЦ е непропустлив на надворешните елементи. Функционалните и нефункционалните опции се и двете достапни. ПВЦ може лесно да се наслика за да одговара на постојната трим.

Избор на клиент

Ekena Millwork 24 W 30 H вертикално врв на вложување на вметнување: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим Обновено
Ekena Millwork 24 W 30 H вертикално врв на вложување на вметнување: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим

ПВЦотворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огром�

DEN 4049.12
26 W 16 H Vertical Gable Vent: недовршено, функционално, мазно борбено проветрување W 1 4 рамка за рамна трим Обновено
26 W 16 H Vertical Gable Vent: недовршено, функционално, мазно борбено проветрување W 1 4 рамка за рамна трим

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

DEN 2786.56
22 W 38 H Arch Top Surface Mount PVC Gable отвор: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка Обновено
22 W 38 H Arch Top Surface Mount PVC Gable отвор: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 3.00
Ekena Millwork 34 W 24 H Timberthane Pecky Cypress Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 34 W 24 H Timberthane Pecky Cypress Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 543.84
Ekena Millwork 28 W 39 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 28 W 39 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 399.84
Ekena Millwork 28 W 16 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејп -отвор за проветрување W 1 4 рамка Обновено
Ekena Millwork 28 W 16 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејп -отвор за проветрување W 1 4 рамка

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 879.52
Ekena Millwork 24 W 12 H хоризонтално врв на вtивотен вент Функционален, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за рамна трим Обновено
Ekena Millwork 24 W 12 H хоризонтално врв на вtивотен вент Функционален, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за рамна трим

ПВЦотворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огром�

DEN 4049.12
24 W 16 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame Обновено
24 W 16 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 215.20
Ekena Millwork 12 W 42 H Timberthane Hand Hewn Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 12 W 42 H Timberthane Hand Hewn Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 1.33
32 W 28 H правоаголник Површината на површината PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame Обновено
32 W 28 H правоаголник Површината на површината PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
14 W 12 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame Обновено
14 W 12 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 215.20
Ekena Millwork 26 W 24 H Timberthane Knotty Pine Round Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вент, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 26 W 24 H Timberthane Knotty Pine Round Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вент, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 215.20
18 W 34 H половина октагон горниот лев дел од левата површина PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame Обновено
18 W 34 H половина октагон горниот лев дел од левата површина PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 3.00
Ekena Millwork 32 W 14 H правоаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 3-1 2 W 1 H Стандардна рамка Обновено
Ekena Millwork 32 W 14 H правоаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 3-1 2 W 1 H Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ, отворите за гејбл не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталира�

DEN 1.33
Ekena Millwork 36 W 21 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентил, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 36 W 21 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентил, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 1.00
Ekena Millwork 20 W 12 H Timberthane Rough Sawn Arch Top Fau Wood Нефункционално вложување на Gable, Prided Tan Обновено
Ekena Millwork 20 W 12 H Timberthane Rough Sawn Arch Top Fau Wood Нефункционално вложување на Gable, Prided Tan

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 1.00
80 W 30 H Триаголник Површински монтирање ПВЦ Гејбл Вентилак: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame Обновено
80 W 30 H Триаголник Површински монтирање ПВЦ Гејбл Вентилак: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
30 W 34 H октагонална горната површина за монтирање PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE Обновено
30 W 34 H октагонална горната површина за монтирање PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
Ekena Millwork 30 W 48 H Timberthane Riverwood Arch Top Fau Wood Нефункционално вложување на Gable, Prided Tan Обновено
Ekena Millwork 30 W 48 H Timberthane Riverwood Arch Top Fau Wood Нефункционално вложување на Gable, Prided Tan

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 3.00
Ekena Millwork 18 W 36 H вертикална површина за монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 2 H BRICKMOLD SLIL Обновено
Ekena Millwork 18 W 36 H вертикална површина за монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 2 H BRICKMOLD SLIL

Површинските монтирање на ПВЦ, отворите за гејбл не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталира�

DEN 461.44
Ekena Millwork 24 W 18 H Timberthane Riverwood Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вент, подготвен тен, Обновено
Ekena Millwork 24 W 18 H Timberthane Riverwood Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вент, подготвен тен,

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 1.33
34 W 17 H Половина тркалезна површина Монтажа ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame Обновено
34 W 17 H Половина тркалезна површина Монтажа ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 215.20
36 W 16-1 2 H Триаголник Површински монтажа PVC Gable Vent Pitch: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE Обновено
36 W 16-1 2 H Триаголник Површински монтажа PVC Gable Vent Pitch: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 3.00
Panasonic FV-30NFL Шепоти Далечински Монтирање Во Линија Вентилатор Место Вентилација, Тивок Проток На Воздух Обновено
Panasonic FV-30NFL Шепоти Далечински Монтирање Во Линија Вентилатор Место Вентилација, Тивок Проток На Воздух

Подобрување на квалитетот на воздухот во домот е преку вентилација на целата куќа Со Панасоничен Шепот,

DEN 1375.84
Ekena Millwork 26 W 33 H Timberthane Pecky Cypress Вертикално дрво Нефункционален гејбл за отворање, подготвен тен, Обновено
Ekena Millwork 26 W 33 H Timberthane Pecky Cypress Вертикално дрво Нефункционален гејбл за отворање, подготвен тен,

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 376.16
Ekena Millwork 64 W 16 H Триаголник Гејбл Вентилак Функционален, ПВЦ Гејбл отвор со 1 4 рамка за рамна трим Обновено
Ekena Millwork 64 W 16 H Триаголник Гејбл Вентилак Функционален, ПВЦ Гејбл отвор со 1 4 рамка за рамна трим

ПВЦотворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огром�

DEN 4080.00
Ekena Millwork 28 W 21 H Timberthane Knotty Pine Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 28 W 21 H Timberthane Knotty Pine Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 3.33