24 W 16 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

24 W 16 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

DEN 215.20

Обновено

Достапно за нарачка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани при приемот пред инсталацијата. Достапно во функционални и нефункционални, ПВЦ-отворите за гејпти се достапни во плетеницата со големини и форми, сигурно ќе одговараат на кој било проект. Не само што тие се прекрасна архитектонска карактеристика, туку ако ја изберете функционалната опција, тие исто така ќе помогнат во протокот на воздух во вашиот поткровје. Димензии : 24 "W x 16" H - Големина на рамката : 2 "W x 2" P - Областа за вентилација : 12 квадратни. Во . Инсталацијата за монтирање на површината е едноставна и брза, со завртки и лепило. Многу големини и стилови на располагање, за да одговараат на потребата од кој било проект. Издржлив и долготраен, ПВЦ е непропустлив на надворешните елементи. Функционалните и нефункционалните опции се и двете достапни. ПВЦ може лесно да се наслика за да одговара на постојната трим.

Избор на клиент

Ekena Millwork 12 W 42 H Timberthane Hand Hewn Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 12 W 42 H Timberthane Hand Hewn Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 1.33
26 W 26 H Половина октагон Топ лева површина ПВЦ ГАБЛЕН Вентилак: Нефункционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка Обновено
26 W 26 H Половина октагон Топ лева површина ПВЦ ГАБЛЕН Вентилак: Нефункционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 1.33
Ekena Millwork 28 W 39 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 28 W 39 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 399.84
Ekena Millwork 20 W 34 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејт -проветрување w тули од калап рамка Обновено
Ekena Millwork 20 W 34 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејт -проветрување w тули од калап рамка

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 879.52
70 W 20-3 8 H Триаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл Вентилак: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка Обновено
70 W 20-3 8 H Триаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл Вентилак: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 361.60
Ekena Millwork 26 W 33 H Timberthane Pecky Cypress Вертикално дрво Нефункционален гејбл за отворање, подготвен тен, Обновено
Ekena Millwork 26 W 33 H Timberthane Pecky Cypress Вертикално дрво Нефункционален гејбл за отворање, подготвен тен,

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 376.16
Ekena Millwork 28 W 21 H Timberthane Knotty Pine Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 28 W 21 H Timberthane Knotty Pine Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 3.33
22 W 26 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame Обновено
22 W 26 H тркалезна горната површина за монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 215.20
Ekena Millwork 16 W 32 H Половина врв на горниот лев терен: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим Обновено
Ekena Millwork 16 W 32 H Половина врв на горниот лев терен: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим

ПВЦотворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огром�

DEN 0.67
74 W 18-1 2 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка Обновено
74 W 18-1 2 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
26 W 16 H Vertical Gable Vent: недовршено, функционално, мазно борбено проветрување W 1 4 рамка за рамна трим Обновено
26 W 16 H Vertical Gable Vent: недовршено, функционално, мазно борбено проветрување W 1 4 рамка за рамна трим

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

DEN 2786.56
36W 20H Половина Октагон Горе Лево: Функционална, Пвц Фронтон Вентил w 1 4 Рамна Рамка За Украсување Обновено
36W 20H Половина Октагон Горе Лево: Функционална, Пвц Фронтон Вентил w 1 4 Рамна Рамка За Украсување

Пвц фронтон отвори не само што додаваат функционалност во вашиот дом, дозволувајќи проток на воздух, ти�

DEN 399.84
22 W 32 H Arch TOP SURRIATION MONT PVC GABLE FINT: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame Обновено
22 W 32 H Arch TOP SURRIATION MONT PVC GABLE FINT: Функционален, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
Ekena Millwork 26 W 45 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 26 W 45 H Timberthane Sandblasted Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 2.00
Екена Мил работник 16 W 45 H Timberthane Sandblasted Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен Обновено
Екена Мил работник 16 W 45 H Timberthane Sandblasted Arch Top Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 543.84
Ekena Millwork 22 W 39 H Timberthane Rough Cedar Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл вентил, подготвен тен Обновено
Ekena Millwork 22 W 39 H Timberthane Rough Cedar Vertical Fau Wood Нефункционален гејбл вентил, подготвен тен

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 3.33
Ekena Millwork 30 W 15 H Timberthane Sandblasted Half Round Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен, Обновено
Ekena Millwork 30 W 15 H Timberthane Sandblasted Half Round Fau Wood Нефункционален гејбл Вентинг, подготвен тен,

Faux Vood Gable Vents нуди автентичен изглед на вистински производ од дрво, без одржување што може да дојде со дрв

DEN 367.84
Ekena Millwork 18 W 32 H половина октагон Топ лево Функционален, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за рамна трим Обновено
Ekena Millwork 18 W 32 H половина октагон Топ лево Функционален, PVC Gable отвор со 1 4 рамка за рамна трим

ПВЦотворите за гејт не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огром�

DEN 2.00
Ekena Millwork 32 W 14 H правоаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 3-1 2 W 1 H Стандардна рамка Обновено
Ekena Millwork 32 W 14 H правоаголник Површината на површината ПВЦ Гејбл отвор: Нефункционално, W 3-1 2 W 1 H Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ, отворите за гејбл не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталира�

DEN 1.33
36 W 16-1 2 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame Обновено
36 W 16-1 2 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Функционален, W 2 W 1-1 2 P Brickmould Frame

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 247.20
30 W 34 H октагонална горната површина за монтирање PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE Обновено
30 W 34 H октагонална горната површина за монтирање PVC Gable Vent: Нефункционално, W 2 W 2 P BRICKMOLD SLE

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 879.52
22 W 38 H Arch Top Surface Mount PVC Gable отвор: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка Обновено
22 W 38 H Arch Top Surface Mount PVC Gable отвор: Функционален, W 3-1 2 W 1 P Стандардна рамка

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани п�

DEN 3.00
Ekena Millwork 28 W 16 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејп -отвор за проветрување W 1 4 рамка Обновено
Ekena Millwork 28 W 16 H правоаголник Gable отвор: подготвен, функционален, мазен бор -гејп -отвор за проветрување W 1 4 рамка

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 879.52
Panasonic FV-30NFL Шепоти Далечински Монтирање Во Линија Вентилатор Место Вентилација, Тивок Проток На Воздух Обновено
Panasonic FV-30NFL Шепоти Далечински Монтирање Во Линија Вентилатор Место Вентилација, Тивок Проток На Воздух

Подобрување на квалитетот на воздухот во домот е преку вентилација на целата куќа Со Панасоничен Шепот,

DEN 1375.84
22W 28H Вертикален Фронтон Вентил : Недовршен, Функционален, Мазен Бор Фронтон Вентил w 1 4 Рамна Рамка Обновено
22W 28H Вертикален Фронтон Вентил : Недовршен, Функционален, Мазен Бор Фронтон Вентил w 1 4 Рамна Рамка

Нашата Рустикална Колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи технологии�

DEN 2.00