Екена Милворк 1 8од 1 8ИД 5 8П Бенсон Таванот Медалјон, Рачно Насликани Четкани Махагони

Екена Милворк 1 8од 1 8ИД 5 8П Бенсон Таванот Медалјон, Рачно Насликани Четкани Махагони

DEN 3.33

Обновено

Достапно за нарачка

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од цената на традиционалниот малтер или дрво. Лесна инсталација користењето вообичаени алатки за обработка на дрво и лепило обезбедува драматична промена со моментална елеганција и личност. Додадете луксуз и привлечност на просечен вентилатор на таванот, неинспиративно светло или бидете креативни со тоа што ќе ги монтирате на ѕидот со отворена рамка за нокаут уметничко дело. Нашиот широк спектар на навистина уникатни дизајни и едноставна инсталација сигурно ќе инспирира нов проект за дизајнерот во вас. Лесен за брза и лесна инсталација без проблеми. Јасно длабоко олеснување, остри линии и навистина уникатен допир. Богати сложени рачно насликани детали. Може да се исечат, дупчат, залепат или навртуваат со вообичаени алатки. Додадете вредност и стил ефтино. Бескрајни креативни и дизајн можности.

Избор на клиент

Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар Обновено
Ekena Millwork 3 4 W 1 4 H 7 8 ID 5 8 P Alexa тавански медалјон, рачно насликан полиран бакар

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 1.67
18 W 12 H 1 ID 3 4 C 1 P Haven Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче Обновено
18 W 12 H 1 ID 3 4 C 1 P Haven Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон, Две Парче

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле Обновено
Екена Милворк 7 8ОД 5 8 ИД 7 8 П Хелен Таванот Медалјон, Рачно Насликани Замокот Камен Кракле

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 3.00
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем Обновено
Екена мелница 5 8 ОД 1 2 П Александрија јаже таванот Медалјон, тенџере со рачно насликан сад од крем за крем

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од највисок квалитет на материјал, достапен за д

DEN 3.33
22 ОД 5 8 ИД 3 4 П Блум Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Месинг Обновено
22 ОД 5 8 ИД 3 4 П Блум Архитектонски Одделение Пвц Прободен Тавански Медалјон, Антички Месинг

Нашите четкани вештачки метални медалјони не само што траат долго, туку нудат најголема елегантна деко�

DEN 3.33
Екена Милворк 1 2ОД 3 4П Гранада Тавански Медалјон, Рачно Насликан Спартански Камен Обновено
Екена Милворк 1 2ОД 3 4П Гранада Тавански Медалјон, Рачно Насликан Спартански Камен

Нашите цврсти медалјони со висока густина се направени од најквалитетен материјал, достапен за дел од ц

DEN 4735.36
1 2 OD 5 8 ID 3 4 P Palmetto тавански медалјон, рачно насликан блиц бакар Обновено
1 2 OD 5 8 ID 3 4 P Palmetto тавански медалјон, рачно насликан блиц бакар

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 4735.36
5 8 OD 1 2 P Tellson Medallion Medallion, со сон на полноќ со рачно насликан Обновено
5 8 OD 1 2 P Tellson Medallion Medallion, со сон на полноќ со рачно насликан

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 0.33
22ОД 6ИД 1 2Ц 1 П Дејзи Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон Обновено
22ОД 6ИД 1 2Ц 1 П Дејзи Архитектонски Одделение Пвц Современи Таванот Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 1620.00
3 4 OD 5 8 P Кирке таванот медалјон, рачно насликан златен даб Обновено
3 4 OD 5 8 P Кирке таванот медалјон, рачно насликан златен даб

Збогатете и надградете го вашиот обичен таван со лесен рачно насликан прекрасен медалјон Еден поволен �

DEN 4735.36
16од 2ИД 1 2Ц 1П Кно Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон Обновено
16од 2ИД 1 2Ц 1П Кно Архитектонско Одделение Пвц Современ Тавански Медалјон

Зголемете ја вредноста на вашиот дом и создадете безвременска фокусна точка со евтин лесно инсталиран �

DEN 4735.36