Ekena Millwork 6 W 32 D 32 H Balboa Trational Rough Sawn Bracket, Douglas Fir

Ekena Millwork 6 W 32 D 32 H Balboa Trational Rough Sawn Bracket, Douglas Fir

DEN 1919.20

Обновено

Достапно за нарачка

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црвен кедар или ела на Даглас. Рустични држачи за дрво, корбели, опашки од рафтер и изгледи ќе содржат уникатни бои, зрна, текстури, јазли, сапвуд со употреба на кој било производ од рустикалната колекција на Екена.

Избор на клиент

Ekena Millwork 109 Долна ширина 113 Топ ширина 1 4 H 1 P, занаетчија кросхед со дно трим Обновено
Ekena Millwork 109 Долна ширина 113 Топ ширина 1 4 H 1 P, занаетчија кросхед со дно трим

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 446.24
Ekena Millwork 10 W 8 H 22'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, стар пепел Обновено
Ekena Millwork 10 W 8 H 22'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, стар пепел

Поради неговата лесна тежина и леснотијата на инсталација, можете лесно да создадете карактеристика за

DEN 1919.20
Ekena Millwork 156 Долна ширина 1 2 Топ ширина 7 8 H 1 4 P Stockport Crosshead Обновено
Ekena Millwork 156 Долна ширина 1 2 Топ ширина 7 8 H 1 4 P Stockport Crosshead

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 1.33
4 w 12 H 12'l 3-странична рака, извалкана ендуратан фау, дрвен тавански зрак, подготвена фабрика Обновено
4 w 12 H 12'l 3-странична рака, извалкана ендуратан фау, дрвен тавански зрак, подготвена фабрика

Нашите греди од дрво од дрво ја доловуваат рустикалната природа на автентична дрва во дел од времето и в

DEN 1919.20
Ekena Millwork 137 Долна ширина 7 8 Топ ширина 1 4 H 1 P Традиционална вкрстена глава со трим Обновено
Ekena Millwork 137 Долна ширина 7 8 Топ ширина 1 4 H 1 P Традиционална вкрстена глава со трим

Ремоделерите, градежниците и сопствениците на домови кои сакаат да го подобрат својот следен проект со

DEN 957.60
Ekena Millwork 8 W 24 D 28 H Westlake Rough Sawn Craftsman Outlooker, Douglas Fir Обновено
Ekena Millwork 8 W 24 D 28 H Westlake Rough Sawn Craftsman Outlooker, Douglas Fir

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 477.60
Ekena Millwork 38 W 19 H 2 P половина круг зборуваше архитектонско одделение ПВЦ педимент Обновено
Ekena Millwork 38 W 19 H 2 P половина круг зборуваше архитектонско одделение ПВЦ педимент

Додавањето на ПВЦ педимент во дом веднаш додава длабочина, карактер и клучна архитектонска карактерист

DEN 415.84
Ekena Millwork 48 W 14 H 1 P Pitch Naple Architectural одделение PVC Gable Pediment Обновено
Ekena Millwork 48 W 14 H 1 P Pitch Naple Architectural одделение PVC Gable Pediment

ПВЦпедиментите не се порозни што им овозможуваат да се држат против најсилните природни елементи ПВЦ п�

DEN 2.67
Ekena Millwork 6 W 8 H 24'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, природен бор, природен бор Обновено
Ekena Millwork 6 W 8 H 24'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, природен бор, природен бор

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1919.20
14 59 Избор на градители Винил Четири табли се приклучија на ролетни за прозорци, шила за бленда, насликани Обновено
14 59 Избор на градители Винил Четири табли се приклучија на ролетни за прозорци, шила за бленда, насликани

Најмногу рустикален изглед на популарни надворешни стилови на блендата, ролетни од табла и куќи беа нај

DEN 1.33
Ekena Millwork 4 W 10 H 22'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, запален бор Обновено
Ekena Millwork 4 W 10 H 22'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, запален бор

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1919.20
Екена Милвир 4 w 30 d 30 h Империјална традиционална груба пила заграда, западен црвен кедар Обновено
Екена Милвир 4 w 30 d 30 h Империјална традиционална груба пила заграда, западен црвен кедар

Додадете природна убавина на кој било проект за внатрешни работи или надворешен со посебен западен црв�

DEN 1919.20
Ekena Millwork 6 W 6 H 18'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, природен махагони Обновено
Ekena Millwork 6 W 6 H 18'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, природен махагони

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 3.33
Екена мелница 8 w 6 h 14'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, природен златен даб Обновено
Екена мелница 8 w 6 h 14'l 3-страничен груб кедар ендуратан фау дрво тавански зрак, природен златен даб

Секоја серија е завршена и ќе има различни поттикнувања и бои За подобрување на целокупната автентично�

DEN 1919.20
8 W 10 H 12'l 3-еднострана песочна ендруратан фау дрво таванот зрак, запален бор, изгорен бор, Обновено
8 W 10 H 12'l 3-еднострана песочна ендруратан фау дрво таванот зрак, запален бор, изгорен бор,

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 1919.20
4 W 102 H 2 P Fluted PVC Pilaster W Декоративен капитал и база Обновено
4 W 102 H 2 P Fluted PVC Pilaster W Декоративен капитал и база

Нашите пиластери се висококвалитетни ПВЦ направени за да личат на шармот на дрво, но без влошување и одр

DEN 1.33
6 W 8 H 32 L Медитерански груб пила рафтер опашка, западно црвен кедар Обновено
6 W 8 H 32 L Медитерански груб пила рафтер опашка, западно црвен кедар

Нашата рустикална колекција е инстант класика Нашата рустикална мелница за дрво ги користи денешните т

DEN 3.00
Екена мелница 8 w 6 h 24'l 3-еднострана груба пила ендоратан фау дрво таванот зрак, премиум орев Обновено
Екена мелница 8 w 6 h 24'l 3-еднострана груба пила ендоратан фау дрво таванот зрак, премиум орев

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1919.20
12 W 79 H Lifetime vinyl, обичај директно нагоре, сите лувер, отворени ролетни за лаувер, w Shutter-loks, мускетни кафени Обновено
12 W 79 H Lifetime vinyl, обичај директно нагоре, сите лувер, отворени ролетни за лаувер, w Shutter-loks, мускетни кафени

Нашите отворени розови на отворено по нарачка обезбедуваат мерка на едноставна, непобитна елеганција...

DEN 3540.00
6 W 6 H 14'l 2-страничен песок од мијалник Ендуратан Фау Вуд тавански зрак, мед роса Обновено
6 W 6 H 14'l 2-страничен песок од мијалник Ендуратан Фау Вуд тавански зрак, мед роса

Нашите греди на таванот на дрво ендуратан, се неверојатна инвестиција, обезбедувајќи исклучителен изгл

DEN 2.00
Ekena Millwork 6 W 8 H 22'l 3-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, природна пепел Обновено
Ekena Millwork 6 W 8 H 22'l 3-страничен речен дрва ендуратан фау дрво тавански зрак, природна пепел

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 1919.20
Екена мелница 4 w 4 h 10'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, природен махагони Обновено
Екена мелница 4 w 4 h 10'l 3-страничен пеки кипарис ендуратан фау дрво тавански зрак, природен махагони

Гредите од дрво од дрво нудат можности за дизајнирање што не може вистинското дрво Поради неговата лесн

DEN 2.33